Leverandør

Wiha

Kvalitetsarbejde kræver kvalitetsværktøj

Håndværktøj fra Wiha er håndværktøj med fokus på kvalitet, sikkerhed og sundhed. Det er kram, der holder længe. Det er testet, så det kan bruges under højspændte forhold. Det er ergonomisk korrekt udformet, så brugeren kan holde til sit arbejde i længere tid uden at gå på kompromis med sit helbred.

Der er mere end 10.000 varenumre i hele Wiha’s produktkatalog. Vi er leveringsdygtige  i det hele, men har ikke det hele oprettet her på vores side. Tag et kig på Wiha’s hjemmeside, hvis du vil have vist deres fulde sortiment.

Hvis vi ikke har det, skaffer vi det.

Et lille fif?  Du kan bruge Wiha’s 5-cifrede varenummer til at søge på vores side.

Brug for hjælp her og nu?
Står du op mangler noget helt specielt, og vil du gerne have en hjælpende hånd med at finde ud af, hvilket produkt, der bedst dækker behovet?

Så kan du få professionel rådgivning af vores team af eksperter – de er kun et opkald væk. Vi har Danmarks mest kompetente rådgivere fordelt i på tværs af landet:

Bent Rasmussen
Distrikt:  Midtjylland
+45 40 35 78 30
bent@tajima.dk
Lasse Heiselberg Agersnap
Distrikt: Nord- og Vestjylland
+45 25 31 78 30
lasse@tajima.dk
Lenni Lind Andersen
Distrikt: Fyn og Sønderjylland
+45 25 73 78 30
lenni@tajima.dk
Jess Grouleff
Distrikt: Sjælland
+45 40 70 78 30
jess@tajima.dk
René Elgaard Larsen
Distrikt: Sjælland
+45 40 78 78 30
rene@tajima.dk

 

Sundhed og sikkerhed

Wiha har stor fokus på at sikre, at håndværkerens helbred holder i længden. Værktøjet er udviklet med fokus på de mest typiske arbejdsområder; små håndgreb til præcis drejning og optimalt tilpasset hånden  er med til at sikre præcision og fuld kontrol. De store greb er udviklede til at give en ekstra kraftfuld og sikker skruning. Grebet har både hårde og bløde zoner, der sikrer et ergonomisk korrekt greb. Der er i alt fire forskellige størrelser greb og længder, der alle er udviklet med henblik på at minimere og forhindre arbejdsskader og smerter i led og muskler. Skal det være helt godt, kan man med fordel vælge den elektroniske skruetrækker Speed E, hvor man bare skal holde og slet ikke dreje! De ergonomiske tænger er udformet og vinklet til aflastning af hånden og armen gennem en sund og ergonomisk arbejdsstilling. Skærekraften er tilpasset, så der skal bruges færre kræfter.

Ergomisk grebsstørrelseskoncept

Fokus på ryggen under transport

Skån håndleddet

 

Er du nysgerrig på Wiha’s indsats for at optimere håndværktøj for at optimere håndværkernes arbejdsbetingelser, kan du hoppe over på Wiha’s side og læse mere.

 

Værktøjssæt

Wiha har et stort udvalg af sæt i en kuffert eller taske, hvor der på forhånd er samlet en blanding af håndværktøj, som er det mest gængse typer og størrelser. De varierer i målgruppen, så det er muligt at finde et specialiseret sæt for elektrikeren, der arbejder med høj spænding, mekanikeren der arbejder med elbiler eller teknikeren, der benytter ESD værktøj, hvis der kan opstå statisk elektricitet. Afhængig af dit job og dine behov, kan du vælge det, der er nemmest for dig at have lige ved hånden; tasken der kan spændes om livet eller den rummelige kuffert på hjul eller kufferten der også kan fungere som skammel, når jobbet kræver lange arme.

Vores bestsellers på værktøjssæt:

Wiha Værktøjssæt slimVario®electric | 32 dele

Wiha Værktøjskuffert Compentence XL | 81 dele

Wiha Skruetrækkersæt SoftFinish 6 dele

 

 

Skruetrækker

En skruetrækker er ikke bare en skruetrækker. Den skal ligge godt i hånden. Den skal kunne holde til at bo i en værktøjskasse med en masse andet værktøj. Den skal kunne håndtere den rette kraftoverførsel afhængig af skrueprofilen.  Og ikke alle skrueprofiler er egnet til højere drejningsmomenter.

Der er 20 forskellige skrueprofiler at vælge imellem i Wiha’s håndværktøj. Det stopper ikke ved de klassiske Ligekærv, Phillips og Torx – der er også et stort udvalg af Pozidriv, Sekskant og Plusminus. Så du er dækket ind uanset, om du har brug for skruetrækker, stiftnøgle eller bit.

Wiha har lavet en vejledning, så du kan sikre dig, at det er den rigtige profil til det rigtige job. Tjek det ud her.

 

Se alle skruetrækkere.

Vores bestsellers indenfor skruetrækkere:

 

Wiha E-skruetrækker, speedE II electric Wiha Skruetrækker SoftFinish, kærv 5,0mm med fastholdefunktion Wiha LiftUp 25 Magnetisk skruetrækker m/bitmagasin

 

Bits

Det gør en verden til forskel, om du får valgt den rigtige bit med den rigtige skrueprofil til arbejdsopgaven. Du kan risikere at ødelægge både kærv, bit og dit gode humør. Wiha producerer T-bits, Y-bits og TY-bits. I et hav af varianter. Du kan vælge mellem de mindre 25mm standard bits eller de større min. 50mm professional bits eller deres bitprogram med slagbits som både egner sig til manuel fastskruning og brug i maskiner. Køb dem i 5 styksforpakninger eller rør/æsker af 100 stk, hvis du ved, at der altid går mange af den samme størrelse. Har du brug for et udvalg af de mest gængse bit størrelser og skrueprofiler, vælger du bare et eller flere af de praktiske bitsæt i holder.

Er du i tvivl om, hvviken bit du skal bruge, hjælper Wiha dig på vej med denne guide.

Vores bestsellers indenfor bits:

Wiha Magnetisk bitholder MagicFlip Force Wiha Bits TY-bit 49 mm 5 stk/pk Wiha Standard bits 25 mm

 

 

Vores bestsellers indenfor stiftnøgler:

Wiha Stiftnøglesæt i Ergostar holder Wiha Stiftnøgle med Tværgreb Wiha Stiftnøglesæt i Ergostar holder

 

 

Vores bestsellers indenfor tænger:

Wiha Afisoleringstang Electronic Wiha Kraftbidetang (rabitz-tang) Classic Wiha sidebidetang BiCut Industrial

 

Vores bestsellers:

Wiha Skraldenøglesæt 3/8 | 23 dele Wiha Ringskralde- / gaffelnøglesæt | 8 dele

 

 

Vores bestsellers indenfor hammere:

Wiha Dødslagshammer med Hickory-træskaft, rundt slaghoved Wiha Dødslagshammer med Stålrørsskaft, rundt slaghoved

 

 

Vores bestsellers:

Wiha Lommelygte m. LED, laser og UV-lys

 

Bæredygtighed

Efterhånden som bæredygtighed kommer mere og mere på dagsordenen, har flere og flere producenter øjnene og ressourcerne rettet mod at omstille deres produktion og materialeforbrug, så både grossister, butikker og slutbrugere kan bidrage til at mindske miljøpåvirkningerne. Wiha arbejdet målrettet med bæredygtighed og opfylder kravene til og er certificeret indenfor standarderne ISO 14001 (hent certifikat) og ISO 50001 (hent certifikat) samt FSC i forbindelse med deres omstilling fra plast til kartonemballage. Læs mere om, hvad Wiha selv siger om deres fokus på bæredygtighed.