Leverandør

Laserliner

Tysk grundighed

Laserliners produkter bygger på mere en 25 års erfaring og ekspertise i fremstilling af værktøj til måling, detektering og nivellering. Det er tyskbaseret – det er kvalitet. Der er fokus på innovation, og at produkterne skal være brugervenlige. Brandet omfatter blandt andet diverse værktøj til bygningsinspektion, elektriske testere, laserafstandsmålere, vinkelmålere og digitale vaterpas. Laserliner findes i to linjer; til den professionelle håndværker og til den seriøse gør-det-selv-mand, der ikke vil gå ned på udstyr.
Tajima Trading tilbyder hele Laserliners sortiment og kan købes hos en forhandler nær dig.

Nedenfor viser vi et udpluk af vores bestsellere og sender dig videre til vores sortiment.

Brug for hjælp her og nu?
Står du og skal videre i en fart og har brug for, at vi hurtigt finder det rigtige produkt til dig?
Så er du velkommen til at tage fat i en af vores kompetente sælgere og rådgivere – de står klar til at hjælpe dig i gang med det samme. Det er vigtigt, at du får det helt rigtige stykke værktøj mellem hænderne, når du skal udføre præcisionsarbejde. Du kan få professionel rådgivning til det rigtige valg ved at ringe til vores team:

Bent Rasmussen
Distrikt:  Midtjylland
+45 40 35 78 30
bent@tajima.dk
Lasse Heiselberg
Distrikt: Nord- og Vestjylland
+45 25 31 78 30
lasse@tajima.dk
Lenni Lind Andersen
Distrikt: Fyn og Sønderjylland
+45 25 73 78 30
lenni@tajima.dk
Jess Grouleff
Distrikt: Sjælland
+45 40 70 78 30
jess@tajima.dk
René Elgaard Larsen
Distrikt: Sjælland
+45 40 78 78 30
rene@tajima.dk

 

Elektronisk måleværktøj

Laserliner har et bredt udvalg af måleværktøj; fugtmålere, temperaturmålere, spændingstestere, scannere, afstandsmålere, multimetre, støjmåler og mange andre.
Noget af det, Tajima sælger mest af, er fugtmålere.

Fugtmålere

Har du brug for at kunne måle niveauet af fugt i dine byggematerialer eller i eksisterende konstruktioner? Så har vi et bredt udvalg af fugtmålere – sikkert også én, der matcher netop dit behov.
Som håndværker ved du, at der er et max for, hvor meget fugt der må være i for eksempel væggene i et nybyggeri. En fugtmåler er et vigtigt redskab, der ved hjælp af sensorer kan aflæse niveauet af fugt i forskellige materialer, bl.a. træ, gips og mursten.

Tajima tilbyder en række af Laserliners fugtmålere – fra en basismodel, der dækker de mere simple målinger, til de lidt større modeller, der er forindstillet med et stort udvalg af materialer, fx over 100 forskellige træsorter.
Vi har lette modeller, der ikke beskadiger det materiale, der skal måles på, men blot ligges på overfladen. Vi har også det, man kalder for destruktive fugtmålere, hvor elektroder skal stikkes ind i materialet og kan måle dybere.

Vores bestseller

Dampfinder Home universel

 

Streglasere – krydslasere – rotationslasere


Streglasere og krydslasere er efterhånden lige så uundværlige for den gængse håndværker, som målebåndet, tommestokken og vaterpasset.
Der er masser at spare i tid, skridt og udregninger ved at anskaffe sig en laser. Laserliners udvalg er bredt og anvendeligt af både gør-det-selv-manden og den professionelle håndværker.

Vores bestseller:

Easycross Laser Green

 

Spændingstest


Når der arbejdes med strøm – eller hvis der skal arbejdes udenom strøm – er det vigtigt at kunne finde strømførende ledninger. Laserliners spændingstestere opfanger elektriske spændinger i sikringer, kabler, fatninger og stik. De kan endda finde ledningsbrud i ledere og kabler.
Laserliner har et bredt udvalg af værktøj til måling af spænding; både enkle spændingstestere og avancerede multimetre, der også kan måle modstand, frekvenser osv.

Vores bestseller:

Laserliner ActiveFinder spændingstester

 

Videoinspektion


Ind i mellem er der brug for et sæt øjne på trange, snævre og ufremkommelige steder, som i rør eller hulrum. Videoinspektionsløsningerne fra Laserliner findes i versioner og størrelser, der matcher alt fra husholdning til industri. Små, kompakte kameraer er placeret på flexkabel – af helt op til 20 meters længde. Du kan optage det, kameraet ser, og anvende optagelserne til grundig planlægning af den forhåndenværende opgave.

Vores bestseller:

Videoscope XXL